Τεχνικός Εξοπλισμός-Σεμινάρια

Το τεχνικό τμήμα της ΕΛΤΡΕΚΚΑ, προσφέρει υπηρεσίες στους ακόλουθους τομείς:

Τεχνική υποστήριξη:

Το τεχνικό τμήμα, έχοντας πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων καθώς και συνεχή ροή πληροφοριών από κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών, έχει την δυνατότητα παροχής τεχνικών πληροφοριών, ηλεκτρικών σχεδιαγραμμάτων, τρόπους επισκευής-τοποθέτησης εξαρτημάτων, βάσει ορθής πρακτικής των κατασκευαστών, διάγνωση και επεξήγηση κωδικών βλαβών OBD. Επίσης,  ερευνά περιπτώσεις επαναλαμβανόμενης αστοχίας ή λάθος προδιαγραφών κάποιου εξαρτήματος, και δημιουργεί δίαυλο επικοινωνίας με τους προμηθευτές αναφορικά με τεχνικά θέματα.

Εξοπλισμός συνεργείων:

Προτάσεις εξοπλισμού που μελετούνται από το έμπειρο προσωπικό μας, με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη, πακέτα διαγνωστικών εργαλείων και τεχνική υποστήριξη τους, πώληση, εγκατάσταση και συντήρηση μηχανημάτων (ανυψωτικά, ευθυγραμμίσεις, σταθμοί πλήρωσης A/C, αναλυτές καυσαερίων κλπ), εργαλεία χειρός, γραμμές ΚΤΕΟ.

Εκπαίδευση:

 Διοργάνωση τεχνικών σεμιναρίων ΕΛΤΡΕΚΚΑ αλλά και προμηθευτών, με θέματα σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκίνησης. Τα τεχνικά σεμινάρια που δημιουργούνται από την ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε, εντάσσονται στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα EURE!CAR, μια πρωτοβουλία της Auto Distribution International, με έδρα το Kortenberg στο Βέλγιο.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε 31 ευρωπαϊκά κράτη, και υποστηρίζεται από τους κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο κατασκευαστές εξαρτημάτων αυτοκινήτου. Αυτή η πρωτοτυπία για την ελληνική αγορά, σημαίνει αναβάθμιση του επιπέδου εκπαίδευσης, αλλά και δυνατότητα  παροχής ευρωπαϊκής πιστοποίησης παρακολούθησης στους συμμετέχοντες, η οποία εκδίδεται στις Βρυξέλες.

Παράλληλα η ΕΛΤΡΕΚΚΑ προσφέρει την απαραίτητη τεχνογνωσία υποστήριξη και εκπαίδευση στους βαφείς αυτοκινήτων μέσω των εξειδικευμένων τεχνικών συμβούλων της, των κορυφαίων προϊόντων και φυσικά του υπερσύγχρονου τεχνικού κέντρου.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω