1ος Αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας

Στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στα Μέγαρα η ΕΛΤΡΕΚΚΑ ήταν εκεί, προσφέροντας σε όλο και περισσότερους αναβάτες τα κορυφαία αγωνιστικά προϊόντα της. Φέτος προσθέσαμε στη λίστα των αγωνιζόμενων που μας εμπιστεύονται, τον κορυφαίο αναβάτη της κατηγορίας Superbikes Λευτέρη Πίππο που αγωνίζεται με την ομάδα Yamaha Valvoline Motodirect. Ο Λευτέρης χρησιμοποιεί τακάκια Ferodo, και για τις ανάγκες της τελικής μετάδοσης στην R1 του, αλυσίδα DID και γρανάζια Ognibene, ένα συνδυασμό που θα μπορείτε σύντομα να προμηθευτείτε και για όλες τις μοτοσυκλέτες εμπορίου. Ο Φώτης Τσαλίκης για άλλη μια φορά ήταν εκεί, με εμπιστοσύνη στα Ferodo XRAC που τον βολεύουν σε όλες τις συνθήκες αγώνων.

Στην κατηγορία Open ο νεοεισερχόμενος Σπύρος Καραγιάννης έδειχνε φορμαρισμένος και έτοιμος, με Ferodo XRAC στις δαγκάνες της CBR 600 του. Τέλος, στην κατηγορία Racing οι Ανδρέας και Κωνσταντίνος Λεφέβρ εμπιστεύθηκαν για άλλη μια φορά το φρενάρισμα των κορυφαίων αγωνιστικών TZ τους στη Ferodo.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, η αναβάθμιση του Πρωταθλήματος εμφανής και η πορεία του αγωνίσματος προδιαγράφεται ανοδική.

Συνεχίζουμε την αγωνιστική μας πορεία, στεκόμαστε στο πλευρό των αγωνιζόμενων και ετοιμαζόμαστε ήδη για τον επόμενο αγώνα στις 29-30/4 στην Τρίπολη.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω