Ο διαγωνισμός «Ώρα να τραβήξετε τα βλέμματα» έληξε και ο μεγάλος νικητής κληρώθηκε!

 

 

Ο διαγωνισμός «Ώρα να τραβήξετε τα βλέμματα»  έληξε και ο μεγάλος νικητής κληρώθηκε!

 

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 16.25 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΕΛΤΡΕΚΚΑ στην Νέα Κηφισιά. Η κλήρωση έγινε παρουσία του κου Χάρη Κόλλια, Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε την 01 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2019, χάρισε ένα ολοκαίνουργιο Seat Ibiza 1.0 75HP Reference σε έναν τυχερό συνεργάτη. Με αγορές προϊόντων μάρκας Valeo, οι πελάτες εξασφάλιζαν μία συμμετοχή στην κλήρωση σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού που δημοσιευτήκαν στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.eltrekka.gr.     

Στην κλήρωση αναδείχθηκε νικητής η επωνυμία ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜ & ΣΙΑ Ο.Ε. από τα Χανιά. Πρώτος επιλαχόν κληρώθηκε η επιχείρηση ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Μ. & Ι. Ο.Ε. και δεύτερος επιλαχών η επιχείρηση ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εκστρατεία στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των πελατών της ΕΛΤΡΕΚΚΑ ήταν πολύ μεγάλο, ξεπερνώντας  τις 2.453,00 συμμετοχές.

Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ ευχαριστεί τους πελάτες της για την προτίμηση που της δείχνουν και θα συνεχίσει να τους επιβραβεύει με νέα δώρα και διαγωνισμούς.