Νέα γενιά εκσαφέων από την Caterpillar είναι εδώ!

Οι εκσκαφείς Επόμενης Γενιάς μεγέθους 36 τόνων από την Caterpillar — οι 336 και 336 GC — παρέχουν αυξημένη απόδοση κατά τη λειτουργία, μειωμένο κόστος σχετικά με καύσιμα και συντήρηση και βελτιώνουν την άνεση του χειριστή σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Οι νέοι εκσκαφείς προσφέρουν μοναδικούς συνδυασμούς χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τους στόχους των εργολάβων σχετικά με την παραγωγικότητα και τα κόστη.

Προσφέροντας απόδοση υψηλής παραγωγικότητας, ο νέος CAT 336 διαθέτει ενσωματωμένη την Τεχνολογία CAT Connect, ως βασικό εξοπλισμό, καθώς και την μεγαλύτερη ισχύ και ικανότητα ανύψωσης από τα δύο μοντέλα. Το αποτέλεσμα είναι η μέγιστη παραγωγικότητα με το χαμηλότερο κόστος.

Ο νέος CAT 336 GC συνδυάζει την σωστή ισορροπία των χαρακτηριστικών της παραγωγικότητας με μειωμένη  κατανάλωση καυσίμου και  κόστη συντήρησης. Το αποτέλεσμα είναι υψηλή αξιοπιστία και χαμηλό κόστος ανά ώρα λειτουργίας.

New Range New Rules

Η τεχνολογία ενισχύει την αποδοτικότητα έως και 45%

Ο νέος CAT 336 διαθέτει το υψηλότερο επίπεδο βασικού εξοπλισμού σε τεχνολογικό εξοπλισμό στο χώρο για την αύξηση της παραγωγικότητας. Η ενσωματωμένη Τεχνολογία CAT Connect αυξάνει την αποδοτικότητα λειτουργίας έως και 45% σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους λειτουργίας σε εφαρμογές διαμόρφωσης εδάφους.

Ο βασικός εξοπλισμός CAT Grade με το σύστημα 2D παρέχει καθοδήγηση σε σχέση με το βάθος, την κλίση και την οριζόντια απόσταση για εκσκαφή,  μέσω της οθόνης αφής (βασικός εξοπλισμός), καθιστώντας τους χειριστές πιο ακριβείς στον χειρισμό τους. Το σύστημα αναβαθμίζεται εύκολα σε CAT Grade με Εξελιγμένο 2D ή σε CAT Grade με 3D.

Το σύστημα Standard Grade Assist αυτοματοποιεί τις κινήσεις της μπούμας, του βραχίονα και του κάδου, ώστε να μπορούν οι χειριστές πανεύκολα να παρέχουν σταθερή επιθυμητή κλίση εδάφους κατά την εκσκαφή με την κίνηση ενός μόνου μοχλού.

Το CAT Payload παρέχει ακρίβεια στα επιθυμητά φορτία (βάρη) φόρτωσης και αυξημένη αποτελεσματικότητα φόρτωσης με ζυγίσεις εν κινήσει και εκτιμήσεις του ωφέλιμου φορτίου σε πραγματικό χρόνο για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση ή η ελλιπής φόρτωση του φορτηγού.

Η λειτουργία E-fence εμποδίζει την ανωδομή του εκσκαφέα να κινηθεί εκτός των καθορισμένων (από το χειριστή) περιοχών – γεγονός ιδιαίτερα χρήσιμο, όταν η εργασία λαμβάνει χώρα κάτω από κτίρια, καλώδια, ή κοντά σε δρόμο με κυκλοφορία.

Ο εξοπλισμός και το λογισμικό του CAT LINK ™ συνδέουν το εργοτάξιο με το γραφείο και παρέχουν στους πελάτες πολύ σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργία του μηχανήματος.

 

Εξοικονόμηση καυσίμου έως και 15%

Βάσει σχεδιασμού, οι εκσκαφείς Επόμενης Γενιάς CAT καταναλώνουν λιγότερα καύσιμα από τα μοντέλα που αντικαθιστούν— έως και 15% λιγότερα καύσιμα ο 336.

Η Νέα Έξυπνη λειτουργία (Smart Mode) ρυθμίζει αυτόματα τον κινητήρα και την υδραυλική ισχύ με τις συνθήκες εκσκαφής, βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου αλλά και την απόδοση. Οι στροφές του κινητήρα μειώνονται αυτόματα όταν δεν υπάρχει υδραυλική ζήτηση για περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Το σύστημα ψύξης διαθέτει έναν νέο ανεμιστήρα που λειτουργεί ανάλογα με την ζήτηση, ώστε να παραμείνει ο εκσκαφέας σε σωστή θερμοκρασία λειτουργίας για μέγιστη απόδοση.

Με το νέο ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για απόκριση και  αποδοτικότητα, οι CAT 336 και 336 GC διαθέτουν μια νέα κύρια βαλβίδα ελέγχου, η οποία εξαλείφει την ανάγκη για γραμμές πίεσης πιλότου, μειώνει τις απώλειες πιέσεων και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Οι λιγότερες υδραυλικές γραμμές στους εκσκαφείς οδηγούν σε χρήση λιγότερων λαδιών, μειώνοντας το μακροπρόθεσμο κόστος λειτουργίας.

 

Τα έξοδα συντήρησης μειώνονται εως και κατά 15%

Προσφέροντας εκτεταμένα και πιο συγχρονισμένα διαστήματα συντήρησης, οι νέοι εκσκαφείς CAT εκτελούν περισσότερη εργασία με χαμηλότερο κόστος και μειώνουν το κόστος συντήρησης έως και κατά 15% σε σχέση με την προηγούμενη σειρά.

Το νέο φίλτρο αέρα CAT με ενσωματωμένο προ-φίλτρο και πρωτεύοντα και δευτερεύοντα φίλτρα έχει διπλάσια ικανότητα συγκράτησης της σκόνης (χωρητικότητα) σε σχέση με τον προηγούμενο σχεδιασμό.

Το νέο υδραυλικό φίλτρο επιστροφών CAT έχει διάρκεια ζωής 3.000 ωρών - αύξηση κατά 50% σε σχέση με το προηγούμενο φίλτρο.

Τα φίλτρα καυσίμου συγχρονίζονται για σέρβις στις 1.000 ώρες - αύξηση κατά 100% σε σχέση με τα προηγούμενα φίλτρα.

Η υδατοπαγίδα πετρελαίου  και ο έλεγχος  στάθμης λαδιού του υδραυλικού συστήματος είναι τοποθετημένα κοντά μεταξύ τους, στο επίπεδο του εδάφους, καθιστώντας την καθημερινή συντήρηση ταχύτερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη.

 

Νέα καμπίνα σχεδιασμένη για να βελτιώνει την απόδοση του χειριστή

Με δυνατότητα επιλογής από τα πακέτα καμπίνας Comfort, Deluxe ή Premium, όλες οι καμπίνες των εκσκαφέων Επόμενης Γενιάς CAT είναι εξοπλισμένες με βασικά χαρακτηριστικά όπως ηλεκτρικό κουμπί εκκίνησης χωρίς κλειδί, μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών (203 χιλ) με πλήκτρα ελέγχου jog dial , ηχομόνωση και προστασία κατά της ανατροπής (ROPS) προκειμένου να προσφέρουν το επόμενο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στον χειριστή.

Η ανακλινόμενη κονσόλα για τις καμπίνες Deluxe και Premium προσφέρει εύκολη είσοδο και έξοδο στην καμπίνα.

Οι νέες εξελιγμένες εδράσεις καμπίνας μειώνουν τις κραδασμούς της καμπίνας κατά 50% σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Το ραδιόφωνο με  ενσωματωμένο Bluetooth® με θύρες USB για την σύνδεση και τη φόρτιση των τηλεφώνων φέρνει τις δημιουργικές ανέσεις από το σπίτι στο γραφείο του χειριστή

Ο αυτόματα ελεγχόμενος  κλιματισμός διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία καμπίνας, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Τα προγραμματιζόμενα κουμπιά των χειριστηρίων για την απόκριση και τον επιθυμητό τρόπο λειτουργίας χειρισμού (pattern) επιτρέπουν στον χειριστή να "καλέσει" τις ρυθμίσεις παραγωγικότητας άμεσα.

Τα μεγάλα παράθυρα εμπρός, πίσω και στο πλάι βελτιώνουν την ορατότητα. Η προαιρετική δυνατότητα ορατότητας 360 μοιρών (μόνο στο 336) συνδυάζει εικόνες από πολλαπλές κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στο μηχάνημα για να βελτιώσει τις ορατές γραμμές του χειριστή προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω