Στρατηγική συνεργασία ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. - 3M ΕΛΛΑΣ

Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε και η 3M Hellas ΜΕΠΕ ανακοινώνουν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας για τη διάθεση στην ελληνική αγορά των προϊόντων 3Μ και Festool για την επισκευή αυτοκινήτων και οχημάτων.

Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε., μέσω της εξειδικευμένης ομάδας πωλήσεων που διαθέτει, θα παρέχει πλήρη τεχνική και εμπορική υποστήριξη στο δίκτυο εμπόρων και στους επαγγελματίες για όλη την γκάμα των προϊόντων 3M και Festool. Με την συνεργασία αυτή οι δύο εταιρίες στοχεύουν στην μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της αμεσότητας στο να προσφέρουν υψηλού επιπέδου προϊόντα και λύσεις στους επαγγελματίες του χώρου. Βασικός στόχος είναι η προώθηση ολοκληρωμένων συστημάτων και λύσεων για κάθε βήμα της επισκευής, από την προετοιμασία μέχρι το τελικό φινίρισμα και γυάλισμα, μεγιστοποιώντας την απόδοση, την ποιότητα και την παραγωγικότητα

Η 3Μ είναι η εταιρεία που εφαρμόζει την επιστήμη για να δημιουργεί προϊόντα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, ευκολότερη και πιο ολοκληρωμένη. Μέσα από 46 διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες, η 3Μ ανακαλύπτει και εξελίσσει προϊόντα και λύσεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα της εργασίας ή του σπιτιού μας, συχνά χωρίς καν να το γνωρίζουμε. Η επιστήμη της 3Μ βρίσκεται σε πάνω από 50.000 προϊόντα τα οποία η εταιρεία διαθέτει στους 12 τομείς όπου αυτή εξειδικεύεται: από τη Φροντίδα Υγείας και τη Βιομηχανία, μέχρι την Ασφάλεια, το Αυτοκίνητο, τα Καταναλωτικά Προϊόντα, τις Τηλεπικοινωνίες, τα Ηλεκτρονικά, την Ενέργεια, τα Μεταφορικά Μέσα, την Επιγραφοποιία και το Κτίριο, τη Διακόσμηση και τις Κατασκευές, τις Εξορύξεις, το Πετρέλαιο και το Φυσικό Αέριο. Η 3Μ συμμετέχει στης πρόοδο της τεχνολογίας των οχημάτων και διαθέτει στα Φανοβαφεία και τους επαγγελματίες επισκευαστές όλες τις κορυφαίες και καινοτόμες λύσεις, που με αποτελεσματικότητα βελτιστοποιούν την απόδοση, την παραγωγικότητα, την οικονομία και την ασφάλεια. Η 3Μ Ελλάς ΜΕΠΕ είναι η θυγατρική εταιρεία της 3M στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 και διακινεί τα προϊόντα της 3Μ στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόσφατα Η 3M συνένωσε τις δυνάμεις της με την κορυφαία εταιρία εργαλείων και συστημάτων Festool για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και τον φινίρισμα βαφών στην επισκευή οχημάτων.

Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ, μέλος του ομίλου εταιρειών ΕΛΤΡΑΚ,  δραστηριοποιείται  από το 1997 στην εισαγωγή και διανομή ανταλλακτικών αυτοκινήτου aftermarket στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. Η γκάμα προϊόντων της ΕΛΤΡΕΚΚΑ καλύπτει  όλο το φάσμα αναγκών για επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και  μοτοσυκλετών.  Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ συνεχίζει στον ίδιο δρόμο και επενδύει στο χώρο των λιπαντικών, υλικών επαναβαφής, διαγνωστικών μηχανημάτων και εργαλείων.

Προϊόντα

Τα Νέα μας

Εταιρεία

Καταστήματα

Υπηρεσίες

Ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελιων

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω