Στρατηγική συνεργασία ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. - Atlas Copco Ελλάς

Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. και η Αtlas Copco Ελλάς ανακοινώνουν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας για την διανομή συστημάτων πεπιεσμένου αέρα και πνευματικών εργαλείων στον κλάδο επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και μοτοσυκλετών.

 Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε.,  θα διαθέτει προϊόντα της Atlas  Copco που ανήκουν  στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Κοχλιοφόροι Αεροσυμπιεστές
  • Εμβολοφόροι Αεροσυμπιεστές
  • Ψυκτικοί Ξηραντές Πεπιεσμένου Αέρα
  • Φίλτρα Γραμμής Πεπιεσμένου Αέρα
  • Αεροφυλάκια Πεπιεσμένου Αέρα
  • Πνευματικά Εργαλεία
  • Ανταλλακτικά

Στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων, η αξιοποίηση και χρήση εναλλακτικών δικτύων, και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των καταναλωτών της αγοράς επισκευής του αυτοκινήτου, μέσω εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και ειδίκευσης.

Η Atlas Copco ιδρύθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1873 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, ως εταιρεία κατασκευής προϊόντων για τους σιδηροδρόμους. Σήμερα, η εταιρεία αποτελεί σημείο αναφοράς στη βιομηχανία και κατέχει διεθνώς κορυφαίες θέσεις στους τομείς των συστημάτων πεπιεσμένου αέρα, των εργαλείων και των γεωτρύπανων βράχων, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς προϊόντων.

Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ, μέλος του ομίλου εταιρειών ΕΛΤΡΑΚ,  δραστηριοποιείται  από το 1997 στην εισαγωγή και διανομή ανταλλακτικών αυτοκινήτου aftermarket στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. Η γκάμα προϊόντων της ΕΛΤΡΕΚΚΑ καλύπτει  όλο το φάσμα αναγκών για επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και  μοτοσυκλετών.  Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ, η μεγαλύτερη εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου συνεχίζει στον ίδιο δρόμο και επενδύει στο χώρο των λιπαντικών, υλικών επαναβαφής, διαγνωστικών μηχανημάτων και εργαλείων.

 

Προϊόντα

Τα Νέα μας

Εταιρεία

Καταστήματα

Υπηρεσίες

Ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελιων

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω